Welk type shutter kiest u?

Ik weet het nog niet, beantwoord dan onderstaande vraag

Wilt u een shutter die u zelf kunt inmeten en monteren?

U heeft ervoor gekozen om de shutter(s) zelf in te meten;

De Basic shutters zijn de enige shutters in ons programma die u zelf kunt inmeten en plaatsen. In deze prijsindicator geeft u de globale of exacte maten op, dit is nog geen bestelling. Na het berekenen van een prijsindicatie kunt u de meetinstructies lezen en overgaan tot bestellen. U kunt ook later nog beslissen om de Basic shutters door ThuisShutters te laten inmeten en monteren. De monteur, die bij u thuis komt inmeten, heeft ook monsters van shutters en kleurstalen bij zich.

U heeft ervoor gekozen om de shutter(s) door ons te laten inmeten;

De Special shutters en Kunststof shutters worden ingemeten door een specialist van ThuisShutters. Alle medewerkers van ThuisShutters hebben jarenlange ervaring en komen bij u thuis uw shutters inmeten. Zij hebben alle monsters en kleurstalen van het uitgebreide programma maatwerkshutters bij zich en kunnen u volledig adviseren in uw keus.

Komt de shutter met vocht of spatwater in aanraking?

U heeft ervoor gekozen dat de shutter in aanraking komt met vocht of spatwater;

De Kunststof shutters van ThuisShutters zijn 100% waterbestendig. Dit maakt deze kunststof shutters ideaal voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. U heeft bij deze shutters een uitgebreide keus in kleuren (meer dan 200) en overige opties. Heeft u geen standaard raam, kunnen bij onze kunststof shutters de profielen op maat gemaakt worden van Pine-Wood, natuurlijk ook vochtbestendig.

U heeft ervoor gekozen dat de shutter niet in aanraking komt met vocht of spatwater;

U heeft ervoor gekozen dat de shutters niet in aanraking komt met vocht of spatwater (en dat u de shutters niet zelf wilt inmeten en monteren. Dan kiest u voor Special shutters. De Special shutters zijn een luxe maatwerkproduct van 100% lindehout. Het is een duurzame raamdecoratie die garant staat voor een smaakvol interieur. De ruime keus in kleuren en lamelmaten zorgen ervoor dat in iedere ruimte van uw huis ThuisShutters passen.

Ik weet het al, maak een keuze uit onze shutter types

Offerte aanvragen?